Zajtra budú žrebovať výhercu fotoaparátu

06.07.2009 Stará Ľubovňa

Fotografická akcia s názvom „Jeden deň v živote Prešova“ má svoje výsledky – 250 súťažných fotografií od 25 autorov. Zajtra o 15:30 sa v priestoroch redakcie P. I. S. spomedzi všetkých účastníkov bude žrebovať ...
V piatok 10.7.2009 budú vybrané fotografie zverejnené na pešej zóne pred budovou Mestského úradu v Prešove. „Oproti minulému roku bolo viac fotografií z pracovných aktivít, z bežného života. Na výstavu sme zo všetkých prihlásených vybrali 125 fotografií, “ hovorí Jozef Mačo, koordinátor projektu. „Cieľom akcie bolo fotograficky zdokumentovať jeden deň v živote Prešova. Myslím, že autorom sa to podarilo, pretože zachytili mnoho naozaj zaujímavých okamihov. “ Podľa J. Mača sa nedá hovoriť o žiadnej víťaznej, či najlepšej fotografii, keďže projekt nebol súťažou v pravom zmysle slova. Cena v podobe fotoaparátu od spol. FOTO-Kino Andraščík poteší toho, koho zajtra vyžrebuje redakcia internetového portálu P. I. S.

Fotografie budú verejnosti sprístupnené priamo na námestí počas piatku, 10.7.2009 od skorého rána do 17.00 hod. Následne ich Prešovčania budú môcť vidieť v priestoroch ZOC MAX na Sekčove a tiež na internetovej stranke www.pis.sk.

Katarína Pirohová
hovorkyňa primátora mesta
 

Vyberte región